Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

052 / 4512 111

O nemocnici

Kežmarská pôrodnica je pripravená pomôcť po uzavretí popradskej pôrodnice

12.3.2021

Nemocnica Dr. Vojtecha Alexandra v Kežmarku, člen skupiny AGEL, je pripravená pomáhať s rodičkami, ktoré budú presmerované z popradskej nemocnice. Uzatvorenie popradskej pôrodnice si vyžiadala zásadná rekonštrukcia. Kežmarská nemocnica vyjde kolegom z Popradu v ústrety a poskytne budúcim mamičkám zdravotnú starostlivosť v plnom rozsahu.

Popradskú nemocnicu čaká v najbližších týždňoch zásadná rekonštrukcia gynekologicko-pôrodníckeho oddelenia. Z tohto dôvodu budú rodičky presmerované do okolitých nemocníc, ale hlavne do Nemocnice Dr. Vojtecha Alexandra v Kežmarku. „Sme v plnom rozsahu pripravení pomôcť popradskej nemocnici a budeme súčinní pri pôrodoch, ktoré by za iných okolností prebiehali v popradskej nemocnici,“ uviedol riaditeľ kežmarskej nemocnice Ing. Viktor Halíř. 

Do konca mesiaca bude mať kežmarská nemocnica aj personálnu pomoc zo strany popradskej nemocnice. „Na našom gynekologicko-pôrodníckom oddelení sme všetko pripravili tak, aby sa nám bez problémov podarilo zvládnuť navýšenú kapacitu. Na oddelení privítame aj lekárov v popradskej nemocnice, ktorí nám budú pomáhať so službami a zabezpečením prevádzky, ktorá v nasledujúcich dňoch očakáva zvýšený počet rodičiek,“ dodáva riaditeľ nemocnice.

Späť