Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

052 / 4512 111

O nemocnici

Kežmarská nemocnica ukončila rekonštrukciu ambulantnej časti

4.11.2019

Nemocnica Dr. Vojtecha Alexandra v Kežmarku n.o., člen skupiny AGEL SK, úspešne zavŕšila niekoľkotýždňový proces rekonštrukcie svojej ambulantnej časti a školiacej miestnosti. Výsledkom sú moderné priestory s vybavením na úrovni, ktoré slúžia tak verejnosti, ako aj lekárom a zdravotníckemu personálu na vzdelávanie. Celkové náklady na rekonštrukciu predstavujú 51 200 eur.

Rekonštrukcia ambulantnej časti sa realizovala od polovice septembra a skončila v závere októbra. Samotné práce zahŕňali tieto činnosti:

  • injektáže proti vlhkosti a sanácii muriva
  • osadenie kazetového stropu s výmenou osvetlenia ambulancií
  • kompletnú výmena podláh
  • kompletné vymaľovanie
  • čiastočne vynovenie nábytkového vybavenia
  • výmenu koncových prvkov silnoprúdovej elektroinštalácie

,,Rekonštrukciou ambulancií sme v prvom rade sledovali cieľ spríjemniť a zmodernizovať pre našich pacientov prostredie, ktorí prichádzajú k nám s dôverou, aby sme im pomohli. Vo vynovených priestoroch sa aj našim lekárom a zdravotníckemu personálu zvýšil komfort poskytovania zdravotnej starostlivosti. Týmito zmenami sa tiež vytvoril priestor pre vytvorenie neurologickej a urologickej ambulancie“, uviedol riaditeľ nemocnice v Kežmarku Viktor Halíř.

Rekonštrukciou prešla aj školiaca miestnosť nemocnice, ktorá bude slúžiť aj ako zasadacia miestnosť.  Nemocnica tak získala plnohodnotné školiace priestory vrátane nového IT vybavenia.

Späť