Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

052 / 4512 111

O nemocnici

Brankár FK Poprad Adrián Knurovský si ľahol pod nôž

30.1.2020

Brankár futbalového A mužstva FK Poprad Adrián Knurovský sa v závere roka 2019 rozhodol pre radikálny rez, a to doslovne. Dobrovoľne si ľahol pod nôž v Nemocnici Dr. Vojtecha Alexandra v Kežmarku, kde sa zveril do rúk primárky oddelenia Jednodňovej zdravotnej starostlivosti MUDr. Lýdie Wikarskej.

,,Išlo o odstránenie znamienka v oblasti chrbta na odporúčanie kožnej lekárky“, prezradil 23-ročný, takmer dvojmetrový ochranca popradskej svätyne. Hoci pôsobí v Poprade, zákrok sa rozhodol absolvovať v Kežmarku. ,,Hlavne kvôli tomu, že pani primárku poznám, je to skúsená lekárka a mal som veľa skvelých referencií“, vysvetlil Adrián. V jeho prípade nebola nutná ani hospitalizácia a po zákroku sa cítil dobre. A či sa zákroku bál? ,,Bol som o všetkom vopred informovaný, na všetko potrebné ma upozornili. Počas samotného vyberania znamienka som sa cítil v pohode, prístup pani primárky aj sestričiek bol skvelý od začiatku až do konca“, pochvaľuje si mladý futbalista. Jeho rekonvalescencia netrvala dlho, po dvoch týždňoch už bolo všetko v poriadku. ,,Vedel som, že idem k overenej pani doktorke, čiže odhodlávanie nebolo z mojej strany vôbec nebolo potrebné. Hneď, ako mi na kožnom oddelení povedali, že to treba dať von, tak som to začal riešiť,“ dodal Adrián. Vzhľadom na svoju aktuálnu i budúcu kariéru zvolil rýchle, efektívne a zodpovedné riešenie. 

Späť