Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

052 / 4512 111

O nemocnici

Kežmarská nemocnica opätovne realizuje preventívne prehliadky

28.5.2020

V Nemocnici Dr. Vojtecha Alexandra Kežmarok, ktorá je členom skupiny AGEL, je opätovne možné podstúpiť preventívnu prehliadku. To nebolo, vzhľadom na protiepidemiologické opatrenia, od polovice marca možné.

Pravidelné preventívne prehliadky sú veľmi dôležité, pretože sú cielene zamerané na sledovanie zmien zdravotného stavu pacienta. ,,Preventívne prehliadky umožňujú zachytiť niektoré ochorenia včas a predísť tak závažným zdravotným problémom. Zároveň môžeme pacienta poslať včas k inému špecialistovi na ďalšie vyšetrenia,“ hovorí MUDr. Martin Magera, primár Interného oddelenia kežmarskej nemocnice.

Pacienti sa môžu na preventívne prehliadky objednať telefonicky alebo priamo v ambulancii. O tieto prehliadky je záujem, týždenne sa vykoná približne 15.

Na Internom oddelení sú aj naďalej dodržiavané prísne opatrenia. Samozrejmosťou sú osobné ochranné pomôcky, prekrytie horných dýchacích ciest rúškom alebo napríklad šatkou a zvýšená hygiena rúk. V Nemocnici Dr. Vojtecha Alexandra Kežmarok aj naďalej funguje pri vstupe triáž pacientov.

Späť