Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

052 / 4512 111

O nemocnici

Nové Centrum integrovanej zdravotnej starostlivosti bude súčasťou Nemocnice Dr. Vojtecha Alexandra v Kežmarku

3.8.2020

Posledný júlový deň so sebou priniesol nový začiatok. V areáli Nemocnice Dr. Vojtecha Alexandra Kežmarok prebehlo odovzdanie staveniska stavby Centra integrovanej zdravotnej starostlivosti Kežmarok. Projekt jeho výstavby bude financovaný mestom Kežmarok a do budúcnosti so sebou prinesie skvalitnenie ambulantných služieb. Nový zdravotný komplex bude súčasťou areálu nemocnice.

Základný kameň plánovanej výstavby Centra integrovanej zdravotnej starostlivosti už stojí na svojom mieste. Budúcim pozitívnym aspektom stavby je, že vďaka nej bude môcť byť celá zdravotná starostlivosť o pacientov situovaná na jednom mieste. V novopostavenej 5-poschodovej budove sa bude nachádzať 24 ambulancií, rehabilitačné centrum, dialýza a nemocnica bude mať v týchto priestoroch lekáreň.

Centrum bude pripojené ku kežmarskej nemocnici súvislými chodbami na dvoch poschodiach. ,,Vnímame to ako ďalší kamienok do mozaiky, ktorá smeruje k skvalitneniu, dostupnosti a efektivity poskytovanej zdravotnej starostlivosti. Hovorí sa, že aj prostredie prispieva k ozdravovaniu pacientov a my sa veľmi tešíme, že nielen naši pacienti budú môcť využívať tieto nové, moderné priestory, ale aj zdravotnícky pracovníci, ktorí sa budú snažiť poskytovať kvalitnú zdravotnú starostlivosť,“ hovorí Mgr. Janka Bartková, dipl. s., námestníčka riaditeľa kežmarskej nemocnice.  

Späť