Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

052 / 4512 111

O nemocnici

Mamičky v kežmarskej pôrodnici potešia darčekové balíčky

13.8.2020

Mamičky, ktoré privedú na svet bábätká na Gynekologicko-pôrodníckom oddelení Nemocnice Dr. Vojtecha Alexandra v Kežmarku, člen skupiny AGEL, dostanú v rámci projektu Zdravá plienka darčekový balíček pre bábätko. Obsahuje množstvo milých užitočných drobností, ktoré mamičky po pôrode určite ocenia.

Balíčky so základnou hygienickou výbavičkou pre starostlivosť o novorodenca v jeho prvých dňoch života pre kežmarskú pôrodnicu venovala poisťovňa Union v spolupráci s projektom www.zdravaplienka.sk. Balíček obsahuje prémiové produkty ako napríklad plienky, kozmetiku, detskú vodu, výživový komplex vitamínov pre dojčiace mamičky a detské vlhčené utierky spolu s praktickými radami a prehľadom zdravotnej starostlivosti o dieťatko. ,,Radosť z narodenia dieťaťa samozrejme nenahradí darček, ale mamičky prejavujú nadšenie a záujem o tento úhľadne pripravený balíček, ktorý je s láskou a úctou darovaný k prichádzajúcemu novému životu,“ hovorí vedúca sestra Mgr. Katarína Živčáková.  

Späť