Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

052 / 4512 111

O nemocnici

V kežmarskej nemocnici sa narodilo už 600. dieťatko

25.8.2020

Nemocnica Dr. Vojtecha Alexandra Kežmarok, člen skupiny AGEL, privítala šesťsté bábätko, narodené na tamojšom Gynekologicko-pôrodníckom oddelení v roku 2020. Malý Marek sa narodil mamičke Zuzane zo Starej Lesnej 18. augusta o 21:05 obaja sú zdraví a spokojní a z nemocnice smerovali domov do Lendaku.

Malý Marek sa narodil s mierami 3500 g a 52 cm. ,,Mamička s bábätkom sa majú dobre, pôrod prebehol bez komplikácií,“ hovorí vedúca sestra Gynekologicko-pôrodníckeho oddelenia Mgr. Katarína Živčáková.

Na prvý prírastok sa všetci v rodine veľmi tešili a mladá mamička si nemocnicu a prístup samotného personálu nevie vynachváliť. ,,Z pôrodu mám krásny zážitok aj spolu s manželom, ktorý bol taktiež prítomný. Veľmi rada by som poďakovala aj slúžiacemu doktorovi a skvelým nápomocným pôrodným asistentkám,“ povedala mamička Zuzana.

Mamičiek, ktoré si vybrali pôrodnicu v kežmarskej nemocnici, pribúda, môžu sa tiež prihlásiť na predpôrodný kurz. Konzultácia pôrodného plánu a predstáv o pôrode pomohla už viacerým mamičkám, ktoré boli na svoj životný okamih vopred pripravené.

Späť