Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

052 / 4512 111

O nemocnici

V kežmarskej nemocnici sa dá otestovať už aj sobotu

26.2.2021

V Nemocnici Dr. Vojtecha Alexandra v Kežmarku, člen skupiny AGEL, je možnosť antigénového testovania už až počas soboty. Taktiež sa mení aj časový harmonogram bezplatného antigénového testovania, ktoré bude možné od pondelka do soboty od 08:00 do 16:00 hod. Registrácia je možná prostredníctvom webu www.korona.gov.sk.

,,Mobilné odberové miesto COVID-19 v kežmarskej  nemocnici počas svojej existencie prešlo rôznymi organizačnými zmenami. Najnovšou možnosťou, ktorá vychádza ešte viac v ústrety verejnosti, je bezplatné antigénové testovanie aj počas soboty, taktiež v zmenenom čase od 08:00 do 16:00 hod. Registrácia je možná prostredníctvom webového portálu www.korona.gov.sk,“ informuje PhDr. Anna Rybková, námestníčka riaditeľa pre ošetrovateľskú starostlivosť.

Keďže na bezplatné antigénové testovanie  je potrebné sa vopred objednať prostredníctvom webovej stránky www.korona.gov.sk, na odberovom mieste sa už nemusí na otestovanie zdĺhavo čakať a výsledok je testovanému zaslaný  formou e-mailu a SMS správy.

V mobilnom odberovom mieste COVID-19 vykonávame PCR aj antigénové testovanie.

  1. Bezplatné antigénové testovanie
    Testovanie bezplatnými antigénovými testami je možné od pondelka do soboty, v časoch od 08:00 do 16:00 (1 tím zdravotníkov),
    14:00 – 15:00 samoplatcovia, prihlásenie cez www.agellab.sk (2 tím zdravotníkov) 
  2. PCR testovanie pre samoplatcov a pre pacientov s príznakmi
    Testovanie PCR testami prebieha každý pracovný deň:
    07:00 – 11:00 prihlásenie cez RÚVZ/NCZI,
    11:00 – 12:00 samoplatcovia, prihlásenie cez www.agellab.sk
Späť