Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

052 / 4512 111

O nemocnici

Mamičky v kežmarskej nemocnici dostávajú knižočku spomienok

4.3.2021

Vďaka spolupráci s poisťovňou UNION dostávajú mamičky v Nemocnici Dr. Vojtecha Alexandra v Kežmarku, člen skupiny AGEL, milé knižočky, do ktorých si budú môcť zapisovať prvé kroky a spomienky svojich bábätiek. Ku knižočke dostanú aj certifikát, na ktorom sú napísané úplne prvé údaje ich bábätka s mierami.

Od začiatku mesiaca marec si mamičky spolu so svojím bábätkom odnášajú z kežmarskej nemocnice domov aj knižku spomienok od zdravotnej poisťovne UNION. Knižočka obsahuje množstvo strán s ilustráciami, do ktorých si mamičky budú môcť vpisovať prvé kroky a spomienky svojho novonarodeného dieťatka. Taktiež pri odchode z pôrodnice dostanú certifikát, ktorý bude obsahovať prvé miery ich bábätka.

„Reakcie mamičiek na túto knižku sú veľmi príjemné. Každá z nich sa teší milým ilustráciám, ktoré sa v nej nachádzajú. Myslím si, že knižku určite využijú a budú do nej zaznamenávať prvé radostné okamihy svojich detičiek,“ hodnotí vedúca sestra novorodeneckého oddelenia Mgr. Alžbeta Pokrivčáková.

Späť