Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

052 / 4512 111

O nemocnici

Vo vakcinačnom centre kežmarskej nemocnice sa očkuje 2 dni v týždni. Možnosť očkovania je aj bez registrácie

11.10.2021

Vo vakcinačnom centre Nemocnice Dr. Vojtecha Alexandra v Kežmarku n.o., člen skupiny AGEL, je možnosť očkovania proti ochoreniu COVID-19 bez registrácie počas dvoch pracovných dní, a to v utorok a stredu. Nachádza v budove polikliniky na Hviezdoslavovej ulici č. 27. Prevádzka vakcinačného centra je od 7.00 hod. do 15.30 hod. Posledný záujemca o očkovanie by mal prísť najneskôr o 15.00 hod.

„Možnosť očkovania bez predošlej registrácie je aj v našom vakcinačnom centre.  Záujemcovia sa môžu prísť zaočkovať počas dvoch pracovných dní v týždni, a to v utorok a stredu od 7.00 hod. do 15.00 hod. Prestávka je od 12.00 hod. do 12.30 hod. Výnimkou je stredajšie popoludnie, kedy očkujeme deti od 12 do 18 rokov. V stredu popoludní by tak mali prichádzať len neregistrovaní záujemcovia od 12 do 18 rokov. V prípade tejto vekovej kategórie je nevyhnutná prítomnosť pediatra,“ informuje PhDr. Anna Rybková, námestníčka pre ošetrovateľskú starostlivosť kežmarskej nemocnice.

Informovať sa je možné aj na telefónnom čísle vakcinačného centra 052/4512 342 počas prevádzkovej doby. Naďalej očkujeme dvojdávkovou vakcínou Comirnaty od firmy Pfizer/BioNTech. Záujemcovia o očkovanie si môžu vyplniť dotazník a informovaný súhlas v pohodlí domova a už s vyplnenými tlačivami prísť na očkovanie. Môžu si ich stiahnuť na našej domovskej webovej stránke www.nemocnicakezmarok.agel.sk v sekcii „Informácie o očkovaní proti Covid-19.  

Aj po vakcinácii je  naďalej potrebné dodržiavanie epidemiologických opatrení v zmysle R-O-R. Rúško. Odstup. Ruky. Okrem toho sa pred očkovaním a počas doby od prvého a druhého očkovania neodporúča príjem alkoholických nápojov, keďže alkohol vo vyššej miere znižuje imunitu, čo môže viesť aj k neúčinnosti očkovacej látky.

Aktuálna pandemická situácia v nemocnici je priaznivá, nemocnica má dvoch covid pozitívnych pacientov, jeden si vyžaduje napojenie na umelú pľúcnu ventiláciu a nikto z pacientov nie je suspektný.

Späť