Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

052 / 4512 111

O nemocnici

Lekáreň AGEL Kežmarok bude otvorená už od pondelka

18.11.2022

Nemocnica Dr. Vojtecha Alexandra v Kežmarku, člen skupiny AGEL, otvára v priestoroch Centra integrovanej zdravotnej starostlivosti (CIZS) verejnú lekáreň s názvom Lekáreň AGEL Kežmarok. Otvorená bude od pondelka 21. novembra 2022. Otváracie hodiny budú od pondelka do piatka v čase 7:45 – 15:45 hod. V lekárni nájdu pacienti široký sortiment liekov na predpis aj liečivá voľnopredajného sortimentu.

Nemocnica Dr. Vojtecha Alexandra v Kežmarku v snahe uľahčiť dostupnosť liečiv pre pacientov a ich rodinných príslušníkov spúšťa prevádzku verejnej lekárne. „Po niekoľkomesačných prípravách sa 21. 11. 2022 spúšťa prevádzka verejnej Lekárne AGEL Kežmarok. Nachádza sa v nových priestoroch Centra integrovanej zdravotnej starostlivosti, ktoré je situované v bezprostrednej blízkosti nemocnice. Je to výhodou predovšetkým pre našich pacientov, ktorí budú mať dostupné lieky bezprostredne po vyšetrení v našej nemocnici,“ informuje riaditeľ kežmarskej nemocnice Ing. František Lešundák.

Lekáreň AGEL Kežmarok sa nachádza na adrese Huncovská 40, v priestoroch Centra integrovanej zdravotnej starostlivosti. „Otváracie hodiny našej lekárne budú každý pracovný deň v čase od 7:45 do 15:45 hod. Lekáreň sa nachádza na prízemí vpravo od hlavného vchodu vo vestibule pri recepcii. Vonkajšie označenie lekárne určite pomôže pacientom ľahko nájsť našu lekáreň, kde ponúkame široký voľnopredajný sortiment, zdravotnícke pomôcky a taktiež lieky viazané na lekársky predpis a individuálne pripravované liečivé prípravky. V prípade potreby nás môžete kontaktovať na telefónnom čísle +421 52/4512300,“ uvádza vedúca lekárne Mgr. Tatiana Mečárová.

Späť