Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

052 / 4512 111

O nemocnici

Burzy práce v Poprade sa zúčastnili aj nemocnice spišského klastra

28.11.2022

Na burze práce v Poprade s názvom „Práca v regióne pre každého“, ktorú organizoval Úrad práce, sociálnych vecí a rodiny Poprad + pracovisko Levoča sa v zdravotníckom bloku predstavili aj nemocnice spišského klastra. Nemocnica AGEL Levoča, Nemocnica Dr. Vojtecha Alexandra v Kežmarku a Nemocnica AGEL Krompachy v zastúpení personálneho oddelenia uchádzačom predstavili voľné pracovné pozície. O ktoré ide?

V zmysle podpory zamestnanosti v regióne sa zástupcovia nemocníc spišského klastra zúčastnili Burzy práce s názvom „Práca v regióne pre každého“, ktorá sa konala na Námestí sv. Egídia v priestoroch Reduty. „Ďakujeme organizátorom z Úradu práce, sociálnych vecí a rodiny za príležitosť zúčastniť sa burzy práce, na ktorej sme mohli uchádzačom o zamestnanie zodpovedať otázky ohľadom voľných pracovných miest v našich nemocniciach,“ hovorí Slávka Brixiová, HR business partner a personalista nemocníc spišského klastra.

Počas popoludňajšej hodiny vyhradenej sekcii zdravotníctva sa uchádzači bližšie informovali o voľných pracovných pozíciách a možnosti uplatnenia. Nemocnice neustále hľadajú zdravotnícky personál, a to najmä sestry a lekárov vybraných odborov. „Uchádzači prejavili záujem predovšetkým o pozíciu zdravotníckeho asistenta či maséra. Zdravotníckych asistentov evidujeme v súčasnosti dostatok, no uchádzačov sme upozornili aj na možnosť vzdelávania a navyšovania odbornej kvalifikácie, ktorá je v súčasnosti pre výkon povolania v zdravotníctve dôležitá,“ doplňuje Slávka Brixiová.

Burzy sa zúčastnili aj odídenci z Ukrajiny, ktorí sa zaujímali o voľné pracovné pozície v našom regióne. Niektorí uchádzači zanechali životopis priamo na mieste alebo požiadali o kontakt na personálne oddelenie. V prípade záujmu je potrebné zaslať žiadosť o zamestnanie so životopisom na e-mailovú adresu slavka.brixiova@agelssc.sk. K žiadosti je potrebné uviesť špecifikáciu pracovnej pozície, o ktorú má uchádzač záujem.

Späť