Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

052 / 4512 111

O nemocnici

Asociácia na ochranu práv pacientov ocenila aj sestru kežmarskej nemocnice

7.12.2022

Asociácia na ochranu práv pacientov ocenila aj lekárov a sestry nemocníc AGEL. Medzi nimi bola aj sestra kežmarskej nemocnice, PhDr. Júlia Pitoňáková, ktorá pracuje na internom oddelení a jednotke intenzívnej starostlivosti. Ocenenie v kategórii „Moja sestra“ má pre ňu veľkú morálnu hodnotu a motiváciu v pôsobení v zdravotníckom zariadení.

Sestru PhDr. Júliu Pitoňákovú na ocenenie „Moja sestra“ nominovala spoločnosť AGEL. „Som vďačná našej spoločnosti AGEL za nomináciu, ale tiež aj podporu v sústavnom vzdelávaní sa v odbore ošetrovateľstvo. Vďaka patrí aj mojej rodine za podporu a trpezlivosť. Ocenenie AOPP v kategórii moja sestra má pre mňa veľkú morálnu hodnotu a je pre mňa veľkou motiváciou pokračovať nielen v mojej práci, v poskytovaní starostlivosti pre pacientov na základe etických princípov, individuálnych potrieb, ale tiež pokračovať vo vzdelávaní, aby pacienti v našom zdravotníckom zariadení mali zabezpečenú odbornú starostlivosť so zameraním na bezpečnosť počas hospitalizácie a aby mali dostatok informácií v starostlivosti o seba na základe najnovších odporúčaní a poznatkov,“ hovorí o svojom ocenení PhDr. Júlia Pitoňáková, sestra interného oddelenia a jednotky intenzívnej starostlivosti kežmarskej nemocnice.

Napriek tomu, že je to individuálne ocenenie, poskytovanie ošetrovateľskej starostlivosti je založené na tímovej spolupráci. „Na ocenení AOPP ma za nemocnicu Dr. Vojtecha Alexandra Kežmarok sprevádzali námestníčka riaditeľa pre ošetrovateľskú starostlivosť, Mgr. Veronika Nadžadyová a vedúca sestra interného oddelenia, Mgr. Mária Budzáková. Za rodinu ma prišli podporiť brat Tomáš s priateľkou Klaudiou,“ rozpráva o dôležitosti podpory a tímovej spolupráce ocenená sestra Júlia.

„Sme veľmi radi, že máme v nemocnici sestru, ktorá získala od Asociácie na ochranu práv a pacientov ocenenie. Na odovzdávaní sme jej osobne prejavili podporu v jej činnosti, ktorá je v súčasnej dobe pre všetky sestry a zdravotníckych pracovníkov mimoriadne náročná. Vďaka kolektívu a tímu zdravotníkov sa snažíme o čo najlepšie poskytovanie zdravotnej starostlivosti,“ doplňuje námestníčka riaditeľa pre ošetrovateľskú starostlivosť kežmarskej nemocnice, Mgr. Veronika Nadžadyová.

 

Späť