Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

052 / 4512 111

O nemocnici

Nadácia AGEL pripravila pre pacientov oddelenia dlhodobo chorých balíček pohody

23.12.2022

Nadácia AGEL si opäť pripravila užitočnú pozornosť pre pacientov oddelenia dlhodobo chorých. Nemocnica Dr. Vojtecha Alexandra v Kežmarku, člen skupiny AGEL, tak vo vianočnom období obdaruje pacientov milou pozornosťou s užitočnými drobnosťami. Pacienti sa z balíčkov pohody tešia a zamestnanci oddelenia tak prijímajú pozitívne ohlasy.

Nadácia AGEL si opäť pripravila pre seniorov na oddeleniach dlhodobo chorých balíčky pohody, ktorých zásielka neminula ani kežmarskú nemocnicu. „Veľmi pekne ďakujeme Nadácii AGEL, ktorá myslí aj na pacientov na našom oddelení. Ich reakcie na balíčky sú veľmi milé a vždy sa úprimne potešia tak užitočnému darčeku. Myslím si, že každý z nich obsah balíčky využije čo najlepšie. Teší náš, že ich môžeme obdarovať v tomto vianočnom období,“ hovorí vedúca sestra oddelenia dlhodobo chorých kežmarskej nemocnice Mgr. Simona Pavlíková.

Balíček pohody obsahuje množstvo užitočných drobností, ktorými je textilná taška, reflexná páska na ruku, balzam na pery, guľôčkové pero, škatuľka na tabletky, rúško, dezinfekčný gél na ruky, uterák, vlhčené a papierové obrúsky, náplasti a rôzne typy vitamínov.

Späť