Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

052 / 4512 111

O nemocnici

Všetko o pôrode a materstve len počas troch sedení

2.4.2024

Nemocnica Dr. Vojtecha Alexandra v Kežmarku, člen skupiny AGEL, má pre budúce rodičky pripravený kurz predpôrodnej prípravy s pôrodnou asistentkou a laktačnou poradkyňou. Už pol roka sa teší veľkému záujmu mamičiek, ktoré sa počas troch sedení dozvedia všetky podstatné informácie o dôležitom okamihu ich života. Na kurze, v príjemnom prostredí, získajú užitočné vedomosti o pôrode, šestonedelí, aj o starostlivosti o novorodenca.

Centrum predpôrodnej prípravy kežmarskej nemocnice sa nachádza na prvom poschodí Centra integrovanej zdravotnej starostlivosti. „Pre budúce mamičky je pripravený harmonogram troch sedení, na ktorých sa dozvedia všetky podstatné informácie o dôležitom okamihu ich života. V prvej časti hovoríme o predpôrodnom období, druhé sedenie je venované pôrodu a šestonedeliu. Kurz ukončíme témou dojčenie a starostlivosť o novorodenca s laktačnou poradkyňou a sestrou novorodeneckého oddelenia, Mgr. Antóniou Gelatovou. Tento hodnotný kurz je od 2. apríla 2024 spoplatnený prijateľnou sumou 10 eur za jedno sedenie,“ približuje pôrodná asistentka Bc. Zuzana Lihoňová.

Predpôrodné kurzy si úspešné „absolventky“ pochvaľujú. „Budúcim mamičkám, ktoré sa chystajú na pôrod a majú množstvo nezodpovedaných otázok, určite odporúčam predpôrodný kurz v Kežmarku. Overené informácie od skúsených odborníkov, výborný prístup, skvelá atmosféra, krásne nové priestory a ešte lepší personál. Som veľmi vďačná za možnosť absolvovať ho,“ odkázala absolventka predpôrodných kurzov Monika. 

 

Kedy sa rodičky môžu prihlásiť na kurz?

V 34. týždni tehotenstva.

 

Koho kontaktovať?

Pôrodnú asistentku Bc. Zuzanu Lihoňovú na telefónnom čísle 0903 560 030 alebo 052 4512 262 alebo na e-mailovej adrese zuzana.lihonova@nemocnicakezmarok.sk.

 

Kedy sa kurz uskutoční?

Po dohode s pôrodnou asistentkou Bc. Zuzanou Lihoňovou, ktorá termín upresní.

 

Kde sa Centrum predpôrodnej prípravy nachádza?

Na 1. poschodí Centra integrovanej zdravotnej starostlivosti.

 

Aký je poplatok?

Poplatok za jedno sedenie je 10 eur.

Späť